Dagsläger med FritidsFriends 11 februari

Dagsläger med FritidsFriends!
🗓️Lördag 11 februari 2023
📍Flottsbro, Stockholm

Kom och åk skidor, pulka och lek ute i snön med FritidsFriends. För dig med LSS-beslut mellan 8-18 år och en medföljande stödperson.

Lördagen den 11 februari anordnar Fritidsförbundet ett dagsläger för barn och unga mellan 8-18 år som har LSS-insatser på sin fritid. På lägret kommer barn/ ungdomar och stödpersoner (som ger stöd enligt LSS) kunna åka skidor, pulka och leka ute i snön tillsammans utifrån barnet/ ungdomens vilja och förutsättningar.

Kostnadsfritt för barn och unga med LSS-beslut och en medföljande stödperson per barn. Vi bjuder på lunch, 3-timmars skipass och uthyrning av utrustning för verksamheter, barn/ ungdom och medföljande stödperson.

Om syskon eller ytterligare vuxen vill följa med finns det utrustning att låna av Fritidsbanken och skipass bekostas själv.

Lägret går ut på att våga testa på nya fritidsaktiviteter, denna gång testar vi vinteraktiviteter. Mellan 9:00-10:00 hoppas vi kunna erbjuda en kortare skidlektion (introduktion till skidor) för de som vill, anmäl ert intresse så snart som möjligt för att få plats.  Dagslägret pågår mellan kl. 8.00 och 13.00. Lunch äter vi utomhus kl 12:00-13:00 (vi bjuder på korv med bröd och dryck).

📱📧Anmäl ditt sällskap eller grupp senast 27 januari till 070-814 85 82 eller ff@fritidsforbundet.se. I anmälan ange: antal deltagare, namn, ålder, längd, skostorlek, specialkost, delta på skidlektion, behov eller annat vi behöver känna till.

Varmt Välkomna!

Rulla till toppen