Dagsläger med FritidsFriends 21 maj

Dagsläger

Av Fritidsförbundet för barn och unga med funktionsvariationer

Välkommen till vackra Kärsögården på dagsläger med FritidsFriends!

Lördagen den 21 maj anordnar Fritidsförbundet ett dagsläger för barn och unga mellan 8-18 år som har LSS-insatser på sin fritid. På lägret kommer ungdomen och stödpersonen (som ger stöd enligt LSS) kunna ta del av en mängd olika frilufts-och fritidsaktiviteter tillsammans utifrån ungdomens förutsättningar.

Dagslägret är kostnadsfritt för alla unga som innehar LSS-insatser på sin fritid och en medföljande stödperson per ungdom. Dagslägret pågår mellan kl. 10.00 och 19.30. Vi bjuder på lunch och middag. Vi ber er inkomma med allergier och matpreferenser vid anmälan till lägret. Under dagen kommer en rad olika frilufts-och fritidsaktiviteter erbjudas och en massa annat skoj!

Anmäl ditt sällskap eller grupp till dagslägret via QR-koden för att komma till formuläret.

Här nedan fyller du i formuläret direkt!

Dagsläger med FritidsFriends
Dagslägret börjar om...