Gratis kurs: Den Coachande Fritidsledaren 17 april

Den Coachande Fritidsledaren steg 1 med Fredric Käld

Den 17 april bjuder Fritidsförbundet för Barn och Unga in deltagare i projektet E-qual Fritid, fritidsledare, personal och andra yrkesverksamma inom fritidsområdet som i sina verksamheter är i kontakt med barn och unga med funktionsvariationer.

Den Coachande Fritidsledaren steg 1 ger yrkesverksamma en god kunskap och övningar av coachande förhållningssätt som kan tillämpas inom fritidsverksamheten. Det coachande förhållningssättet är ett användbart verktyg i ditt arbete att stötta unga. I kursen får du en övergripande inblick i vad det innebär att ha ett coachande förhållningssätt. Du får öva på att använda kraftfulla frågor i ett samtal. Coachen ställer frågor i stället för att ge råd och frågorna skapar möjligheter för mottagaren att själv komma fram till en lösning.

Kursen äger rum i Fritidsförbundets lokaler på Grafikvägen 11 (Gullmarsplan) mellan 09.30-16.30.

Utbildning, studiematerial och deltagande är gratis.

Fritidsförbundet bjuder på fika för alla deltagare. Lunchställen finns runt Gullmarsplan och är en utmärkt chans att nätverka med andra deltagare! Det finns också möjlighet att ta med matlåda och värma i lokalen.

Anmälan till kursen sker via mejl till kansli@fritidsforbundet.se. Sista anmälningsdag är 3 april. Du kan avanmäla dig upp till en vecka innan kursen, därefter tar vi ut en avgift på 100 kr för att förhindra no-shows.

Kontaktperson
Alexandra Havkwist
Projektledare/administratör Fritidsförbundet
Alexandra.havkwist@fritidsforbundet.se, 070-424 03 31

Hälsningar,

Fritidsförbundet

Rulla till toppen