Kompisföreningen

För dig som vill träffa nya kompisar, utforska olika intressen och vara med i en förening!

Kompisföreningen Väst riktar sig till dig som bor i västra Sverige. Exempelvis Västra Götaland eller Halland. 

Kompisföreningen Öst riktar sig till dig som bor i Östergötland.

Kompisföreningen Syd riktar sig till dig som bor i södra Sverige. Exempelvis Skåne, Småland eller Kalmar. 

Kompisföreningen Norr riktar sig till dig som bor i norra Sverige, exempelvis Norrbotten eller Västerbotten. Denna förening är ännu inte grundad. Vill du vara med och grunda Kompisföreningen Norr? Kontakta oss så berättar vi mer. 

Kompisföreningen Mitt riktar sig till dig som bor tvärs eller mitt Sverige, exempelvis Jämtland, Västernorrland, Värmland, Dalarna eller Uppsala. Denna förening är ännu inte grundad. Vill du vara med och grunda Kompisföreningen Mitt? Kontakta oss så berättar vi mer. 

Kompisföreningen Gotland riktar sig till dig som bor på Gotland. Denna förening är ännu inte grundad. Vill du vara med och grunda Kompisföreningen Gotland? Kontakta oss så berättar vi mer. 

Kompisföreningen Stockholm riktar sig till dig som bor i Stockholm. Denna förening är ännu inte grundad. Vill du vara med och grunda Kompisföreningen Stockholm? Kontakta oss så berättar vi mer. 

Bli medlem

Hitta din kompisförening

Eller var med och grunda en där du bor. Kontakta oss ifall du inte hittar någon Kompisförening i närheten av dig så berättar vi mer!

Kontakta mig

Sandra Sundström
Medlemskoordinator

Mail: sandra.sundstrom@fritidsforbundet.se 
Telefon: 076 878 60 21

Rulla till toppen