Kompisföreningen Syd

Välkommen till Kompisföreningen Syd!
Här kan du läsa mer om oss och även bli medlem!

Vilka är Kompisföreningen

Kompisföreningen är för barn och unga med funktionsvariationer som vill träffa nya kompisar, utforska olika intressen och vara med i en förening!

Kompisföreningen är framtaget av Fritidsförbundet och är till för att skapa en gemenskap för barn och unga med funktionsvariationer.
Fritidsförbundets främsta uppgifter är att utveckla möjligheterna för unga med funktionsvariationer, att vara en kunskapsbank kring att vara ung med funktionsvariationer samt att bedriva påverkans-arbete i frågor som rör ung med funktionsvariationer.

Var med och bilda Kompisföreningen Syd

Det gör du genom att bli medlem!

Kompisföreningen Syd riktar sig till barn, unga och unga vuxna i åldrarna 6 – 25 år, som bor i södra Sverige, exempelvis Skåne. 

Under hösten kommer vi att samla alla medlemmar ur Kompisföreningen Syd för ett bildande möte där ni i föreningen bestämmer vilka som ska sitta i styrelsen och hur mycket som ni ska träffas! Kompisföreningen Syd kommer att få ekonomiskt bidrag från Fritidsförbundet för att göra resor och aktiviteter möjliga så att medlemmar kan träffas och göra saker tillsammans. Först efter bildande mötet kan Kompisföreningen Syd bli medlem hos Fritidsförbundet. 

Varför Kompisföreningen?

Träffa kompisar!

Träffa nya personer och skapa vänner för livet!

Aktiviteter

Delta i aktiviteter som Kompisföreningen annordnar!

Minikonferenser

Var med och delta i minikonferenser och träffa medlemmar från hela Sverige!

Styrelseuppdrag

Var en del ur en styrelse och lär dig allt vad det innebär med ansvar och bestämmande.

Kontaktperson Fritidsförbundet

Sandra Sundström
Medlemskoordinator

Mail: sandra.sundstrom@fritidsforbundet.se 
Telefon: 076 878 60 21

Rulla till toppen