Spela Ticket to Ride med föreningen Kunskapsbyggarna-för oss i gråzon den 11 september!

Föreningen Kunskapsbyggarna-för oss i gråzon är baserade på Tomtebo Fritidsgård i Hemmesta i Värmdö Kommun. De öppnar och välkomnar nu medlemmar från hela Stockholm! Wow!
Om du gillar att spela spel i alla dess former och vill lära känna nya kompisar ska du definitivt gå med!! 😃 Du behöver inte vara med i någon annan förening för att bli medlem och du kan vara medlem i flera! Åldersgräns upp till 25 år!
Ta chansen att bli medlem i Kunskapsbyggarna, lär känna fler kompisar och spela brädspel, online och gör massa annat i föreningen Kunskapsbyggarna-för oss i gråzon!!!
 ,
Vad: Vi spelar Ticket to Ride brädspel eller ett annat spel.
När: 11 september kl. 13-15.45
Var: Tomtebo Fritidsgård i Hemmesta – Fritidsförbundet kan betala taxi hemifrån dig till fritidsgården och tillbaka hem!
Ta med: Egen lunch och dryck!
Corona: Du måste vara vaccinerad med dos 2. Munskydd ska medtas!
Om du behöver ledsagare eller assistent får du ta med en egen 🙂
Alexandra Havkwist från Fritidsförbundet kommer också vara där och spela ifall du känner dig lite osäker och vill ha sällskap!
Om du har frågor till föreningen kan du skriva till Anton Vinghed, Daniel Sun och Emil Lilja så kan de svara på frågor!
Skriv här nedan om du vill komma på besök så kan du prata ihop dig med Alexandra Havkwist Fritidsförbundet , eller skriv till henne på messenger eller 070-424 03 31!