PUF nätverket bjuder in till träff 15 juni kl 14-17!

Snabbinfo

Vad: Nätverksträff med Personal som arbetar med Unga med Funktionsvariationer (PUF).
När: 15 juni kl. 14-17.00.
För vem: Personal och Fritidsledare som arbetar med Unga med Funktionsvariationer.
Hur: Via Zoom. Länken får du efter att du anmält dig till kansli@fritidsforbundet.se .
Sista anmälningsdag: 14 juni.

Nätverksträff med PUF

Äntligen är det återigen dags för en nätverksträff med PUF (Nätverket för Personal som arbetar med Unga med Funktionsvariationer)!

Tisdag 15 juni kl 14.00-17.00 via zoom. 

Även denna träff kommer att ske digitalt via zoom och vi hoppas att så många av er som möjligt vill komma och nätverka med varandra och lyfta viktiga frågor för oss som jobbar med unga med funktionsvariationer!

På träffen kommer ni själva att få lyfta frågor eller annat som ni önskar belysa. Vi kommer också att ägna en del av träffen att testa en av övningarna som finns i MUCFs nya stödmaterial “Öppna Fritidsverksamheten: om tillgänglighet och inkludering” som lanserades 27 maj.

Ni kan ladda ner stödmaterialet på MUCFs hemsida om ni är nyfikna på det redan nu: https://www.mucf.se/publikationer/oppna-fritidsverksamheten-1

Vill du passa på att lyfta något i detta forum och önskar att vi avsätter tid åt detta kan du meddela det i din anmälan så att vi kan prioritera din fråga.

Anmäl dig till träffen till kansli@fritidsforbundet.se senast 14 juni. Märk din anmälan “Nätverksträff 15 juni”. 

Önskar du mer information eller kontakt? Hör av dig till Alexandra Havkwist, 070-424 03 31 alexandra.havkwist@fritidsforbundet.se 

Med vänliga hälsningar,

Fritidsförbundet för Barn och Unga med Funktionsvariationer och Nätverket PUF

Rulla till toppen