FULLSATT! Tonårsläger i Göteborg 17 – 18 juni

TONÅRSLÄGRET I GÖTEBORG ÄR FULLSATT.

Tonårslägret i Göteborg är fullsatt och går inte längre att anmäla sig till. Däremot finns det möjlighet att bli medlem i Kompisföreningen Väst. 

Kompisföreningen är för barn och unga med funktionsvariationer som vill träffa nya kompisar, utforska olika intressen och vara med i en förening!

Läs mer och anmäl dig till Kompisföreningen Väst genom att klicka här!

Följ med Fritidsförbundet och Kompisföreningen Väst till Enandergården för ett läger i gemenskapens tecken. Delta i aktiviteter och träffa trygghetsverksamma yrkespersoner. Lägret riktar sig till dig i åldern 13 – 17 år med funktionsvariationer.
Lägret är kostnadsfritt. Ta med dig en vårdnadshavare, personal eller annan trygghetsperson.

Sista anmälningsdag är 2 juni. 

Övernattningen är frivillig men kan vara ett väldigt bra tillfälle att testa på att sova borta.
Alla våra deltagare kommer få ett eget rum tillsammans med sin vårdnadshavare/stödperson. 

Kompisföreningen Väst är för barn och unga med funktionsvariationer som vill träffa nya kompisar, utforska olika intressen och vara med i en förening! Kompisföreningen Väst bildas med hjälp av Fritidsförbundet och är till för att skapa en gemenskap för barn och unga med funktionsvariationer.

Fritidsförbundets främsta uppgifter är att utveckla möjligheterna för unga med funktionsvariationer, att vara en kunskapsbank kring att vara ung med funktionsvariationer samt att bedriva påverkans-arbete i frågor som rör ung med funktionsvariationer.
Kompisföreningen Väst riktar sig till barn, unga och unga vuxna i åldrarna 6 – 25 år, som bor i västra Sverige, exempelvis Västra Götaland eller Halland.

Genom att anmäla dig till aktiviteten blir du automatiskt medlem i Kompisföreningen Väst, medlemskapet är kostnadsfritt och inte bindande.

Under helgen kommer det att genomföras ett bildandemöte för att starta upp föreningen. 

Begränsat antal platser! Först till kvarn. 

Plats: Enandergården
Datum: 17 – 18 juni 
Tid: Vi börjar med lunch 12.00 och avslutar 11.00 dagen efter. 
Pris: Kostnadsfritt*
Sista anmälningsdag:
2 juni 

*Fritidsförbundet tar ut en avgift vid utebliven närvaro (kallad no show-avgift) på 349kr. Gäller enbart om ni inte dyker upp på evenemanget. Detta för att Fritidsförbundets aktiviteter ska fortsätta att kunna vara kostnadsfria för alla våra deltagare. 

Kontakta oss

Hör av dig om du har några frågor!

Sandra Sundström

Medlemskoordinator

Vanliga frågor

Vanligaste frågorna och svaren.

Funktionsvariationer är allt från npf till rörelsenedsättning. Vilken form av funktionsvariation du har, har ingen betydelse. Detta är ett läger för alla med olika funktionsvariationer. Berätta vilka behov du har så försöker vi att anpassa i samråd med er. 

Alla Fritidsförbundets aktiviteter är gratis att delta på.  
Fritidsförbundet tar däremot ut en avgift vid utebliven närvaro (kallad no show-avgift) på 349kr. Denna avgift gäller enbart om ni inte dyker upp på evenemanget utan förvarrning. Detta för att Fritidsförbundets aktiviteter ska fortsätta att kunna vara kostnadsfria för alla våra deltagare. 

Det är inget måste att bo kvar på Enandergården. Däremot är det alltid ett bra sätt att testa på att sova borta för första gången exempelvis. 

Alla ungdomar som deltar på tonårslägret kommer ha en vårdnadshavare/stödperson eller dyl. med sig. 

Fritidsförbudnet finns på plats hela tiden och skulle man vilja åka hem och komma tillbaka till frukost är man självklart välkommen! 

Tanken med lägret är att du kommer ha med dig en vårdnadshavare eller stödperson för att testa på att sova borta.

Önskar man få sova själv utan stödperson, ange det i din anmälan så ser vi till att ordna ett närliggande rum åt din stödperson.  

Kompisföreningen Väst är en förening för barn och unga med funktionsvariationer som vill träffa nya kompisar, utforska olika intressen och vara en del av en förening. 

Kompisföreningen Väst bildas med stöd av Fritidsförbundet och är till för att skapa en gemenskap för barn och unga med funktionsvariationer. 

Kompisföreningen Väst är en självständig förening med bidrag från Fritidsförbundet för att kunna göra likande aktiviteter eller aktiviteter som dess medlemmar önskar. Att besöka Liseberg kan vara ett sådant önskemål. 

För att vara försäkrad på plats under lägret behöver du dessutom vara medlem i Kompisföreningen Väst.

Kompisföreningen Väst tar inte ut någon medlemsavgift och medlemskapet är frivilligt. 

Under lägret kommer det att hållas ett bildandemöte för att skapa föreningen. 

Rulla till toppen