8 juli – Trädgårdsliv och Pedagogtassen

Kostnadsfri aktivitet för dig i åldern 8 - 18 år med LSS-beslut.

Varmt välkommen att delta i en halvdag med tema Trädgårdsliv och välmående! Vi kommer få lära oss mer om växtlivet, vara med och plantera samt träffa pedagoghunden Zingo!

Totalt över 1000 personer, både privat och föreningar, har hittills besökt trädgården och FritidsFriends har fått äran att besöka Joeys trädgård helt utan andra besökare! Det innebär att vi kommer vara själva i den 2400m2 stora trädgården och Abhay som äger trädgården kommer visa runt, berätta om växter och även låta oss vara med och plantera under dagen. 

Fritidsbanken Norrköping kommer vara på plats med utomhusaktiviteter.

🗓️Datum:
8 juli

📍Plats:
Joeys trädgård
Veteklintvägen 34,
Skärblacka

⏰Tid:
10:00-13:00 

Kostnad:
Kostnadsfritt*

Pedagogtassen är på plats
Pedagoghundsteamet Emelie och hunden Zingo deltar i dagen.
Tillsammans med hunden Zingo skapas motivation för rörelse, sociala kontakter och annat som kan kännas utmanande. Hunden skapar positivare känsla för det som ska göras och kan komma att bli en dörröppnare för vidare kommunikation. Under dagen kommer Zingo delta i aktiviteter tillsammans med de barn och unga som vill. Det kommer att vara mindre grupper som under dagen kommer att ha aktiviteter tillsammans med Pedagogtassen och sina stödpersoner/vårdnadshavare. Detta är valfitt och inget tvång på att delta eller klappa hunden.

Aktiviteten är helt kostnadsfri och vi bjuder på lunch på plats. Vid större anmälda sällskap kan vi ordna skjuts till och från aktiviteten.
Aktiviteten är till för dig med LSS-beslut i åldern 8 – 18 år samt stödpersoner, verksamheter eller medföljande vårdnadshavare och är gratis för alla som deltar under dagen. 

 

Anmäl er redan idag! Det finns ett begränsat antal platser.

*Fritidsförbundet tar ut en avgift vid utebliven närvaro (kallad no show-avgift) på 349kr. Gäller enbart om ni inte dyker upp på evenemanget. Detta för att Fritidsförbundets aktiviteter ska fortsätta att kunna vara kostnadsfria för alla våra deltagare

Kontakta oss vid frågor

Anjelica Johansson
Informatör FritidsFriends

Telefon: 070 814 85 82
Mail: anjelica@fritidsforbundet.se

Emma Gustafsson
Kommunikatör, Eventsamordnare

Telefon: 073 152 72 63
Mail:  emma@fritidsforbundet.se

EVENEMANGET ARRANGERAS I SAMARBETE MED

Rulla till toppen