Utbildningskonferens 31 augusti!

Bild på Annelie Karlsson, föreläsare. Fritidsförbundets utbildningskonferens med tema tydliggörande pedagogik och fysisk tillgänglighet. Datum: 31 augusti på The Park Södra i Stockholm. Utbildningskonferensen är gratis. Anmäl er genom att maila till delta@fritidsforbundet.se

Välkommen att delta på utbildningskonferens!

Fritidsförbundets uppdrag är att skapa en meningsfull fritid för barn och unga med funktionsvariationer. Med vår breda kompetens inom LSS verksamhet, öppen fritidsverksamhet, ungas organisering samt mänskliga rättigheter bidrar Fritidsförbundet till att skapa tryggare mötesplatser för alla. 

När: Torsdagen den 31 augusti
Tid: 09.00 – 17.00
Var: The Park Södra, Engine 
Magnus Ladulådsgatan 1, Stockholm

Alla som arbetar för barn och ungas fritid är viktiga för oss och därför har Fritidsförbundet tagit fram en kostnadsfri konferens med fokus på att utveckla kompetens inom tydliggörande pedagogik och fysisk tillgänglighet i denna arbetsroll.

Dagens huvudtalare är Annelie Karlsson, specialpedagog och författare med omfattande erfarenhet och kunskap om stöd för personer med neuropsykiatriska, psykiska och intellektuella funktionsnedsättningar.

Utöver detta kommer Fritidsförbundet även hålla i en praktisk workshop i självbestämmande i fritidsverksamheter. Workshopen hålls av FritidsFriends, som är ett projekt som drivs av Fritidsförbundet. FritidsFriends stöds av Allmänna Arvsfonden.

Dagen avslutas med ett panelsamtal som kommer att fokusera på fysisk tillgänglighet. Panelen kommer att modereras av Agneta Björck som är en erfaren föreläsare som arbetat inom beroendevård, psykiatri, kriminalvård, socialtjänst i mer än 30 år.

Anmäl er redan nu! Det finns begränsat antal platser.
Anmälan sker senast 20 augusti. 

Skicka din anmälan till:
delta@fritidsforbundet.se 

Vänlig ange:
– Antal deltagare samt namn
– Eventuella allergier
– Verksamhet

Utbildningskonferensen är kostnadsfri men vänligen notera att Fritidsförbundet tar ut en avgift vid utebliven närvaro (kallad no show-avgift) på 549kr/pp. Gäller enbart om ni inte dyker upp på evenemanget. Detta för att Fritidsförbundets aktiviteter ska fortsätta att kunna vara kostnadsfria för alla våra deltagare. 

Rulla till toppen