Fritidsförbundet bjuder in till utbildningskonferens!

Den 12 maj bjuder Fritidsförbundet in till en utbildningskonferens kring “Få kompetensutveckling i coachande förhållningssätt i ungas egenorganisering.” för dig som jobbar med barn och unga med funktionsvariationer eller har barn med LSS-beslut på sin fritid.

Huvudtalare för konferensen är Fredric Käld som kommer hålla i en utbildning om coachning av barn och unga med funktionsvariationer.

Fredric har mer än mer än 30 års erfarenhet i att coacha och stötta barn och unga i att våga gå för sina drömmar och satsa på sina passioner som lärare på kulturskolan.

Idag är han professionell coach och utbildare på heltid och ger kurser för bland annat lärare och fritidsledare i coachande ledarskap. Allt för att de ska kunna stötta och vägleda unga att våga tro på sig själva och gå sin egen väg utan att överta deras process.

Hans kurser bygger på lång erfarenhet med en lättsam metodik och han har en unik förmåga att få det krångliga att kännas självklart. Du kommer att få lära dig kraftfulla verktyg som är enkla att använda i ditt arbete med barn och unga.

Kursen varvar teori med workshops för att du ska få tillämpa det du lär dig på bästa sätt.

Anmälan till: delta@fritidsforbundet.se

Sista anmälningsdag: 28 april

Meddela eventuella allergier och val av workshop

Pris: Konferensen är kostnadsfri, lunch och fika ingår.

Vid frågor kontakta Frida Dahlberg, frida.dahlberg@fritidsforbundet.se

Stockholm City Conference Center, Drottninggatan 71B, Stockholm
Utbildningsdagen börjar om...
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Rulla till toppen